head-bg

  • /media/23-26092021_plaj.png
10 Temmuz 2021

23-26 EYLÜL 2021 VOLAP STARS BEACH CUP ORGANİZASYONUNDA İSTANBUL KALAMIŞ'TAYIZ.

VOLAP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ PEÇEN VE YÖNETİM KURULUNU BİRLİKTE OLUŞTURDUĞUMUZ KULÜP SORUMLULARIYLA YAPILAN TOPLANTIDA TASLAK KARARLAR ALINARAK GEREKLİ İZİNLERİN ALINMASI KONUSUNDA VOLAP GENEL SEKRETERİ SENCER ÜNERİ'YE YETKİ VERİLDİ.

ALINAN TASLAK TURNUVA PROGRAMI AŞAĞIDADIR.

VOLAP Uluslararası İstanbul Voleybol Ligi organizasyon komitesi yeni sezonunu VOLAP Stars Beach Cup 23-26 Eylül haftasında İstanbul, Kalamış kortlarında tüm altyapı kulüplerimize açık yapacağı Plaj Voleybolu turnuvasıyla başlatıyor.

Kış sezonu öncesi hazırlık döneminde katılımcı takımlara maç yaparak kondisyon ağırlıklı hazırlanma imkanı verecek turnuvamıza tüm altyapı kulüplerimizi ve bireysel olarak takımlarını oluşturan herkesi bekliyoruz.

*VOLAP Stars Beach Cup, İstanbul
Tarih Aralığı: 23-26 Eylül 2021, (Perşembe-Pazartesi)
Yer: Kalamış Plaj Kortları, Kadıköy
Yaş Kategorileri: U13 Midi Kız, U15 Küçük Kız, U17 Yıldız Kız

TURNUVA YAŞ GRUPLARI TAKIM STATÜSÜ
2008-2009-2010 MİDİ TAKIMLAR-U13 KATEGORİSİ (4 SPORCU SAHADA, 2 SPORCU YEDEK)
2006-2007 KÜÇÜK TAKIMLAR-U15 KATEGORİSİ (2 veya 3 SPORCU SAHADA, 1 SPORCU YEDEK)
2004-2005 YILDIZ TAKIMLAR-U17 KATEGORİSİ (2 veya 3 SPORCU SAHADA, 1 SPORCU YEDEK)

NOT:
Sadece Midi kategoride yedek oyuncular, istediği oyuncuyla topun oyunda olmadığı anlarda değişme hakkına sahiptir. Ancak sahada aynı anda 4 oyuncu olmak zorundadır.
Belirtilen doğum tarihinden daha küçük yaşta sporcular üst kategorilerde mücadele edebilir ancak her sporcu aynı anda sadece 2 kategoride turnuvada yer alabilir ancak bu durumda ilave katılım bedeli ödemek zorundadır.

*TÜM MÜSABAKALAR SABAH 10.00’DA BAŞLAYACAK VE GÜNÜN SON MAÇININ BAŞLAMA SAATİ EN GEÇ 21.00 OLACAKTIR. GÜN VE SAATLERDE İHTİYACA GÖRE DÜZENLEME YAPILABİLECEKTİR.
**MAÇ PROGRAMLARI, KATILAN TAKIM SAYISINA VE YAŞ KATEGORİSİNE GÖRE BELİRLENEREK TURNUVA ÖNCESİNDE BİLDİRİLECEKTEDİR.
***HER YAŞ KATEGORİSİNDE MAKSİMUM 16 TAKIM KABUL EDİLECEKTİR.
****TURNUVA STATÜSÜ, KATILAN TAKIM SAYISINA GÖRE BELİRLENEREK KATILIMCI TAKIMLARA TURNUVA ÖNCESİ BİLDİRİLECEKTİR. ÖNCELİKLİ TERCİH EDİLECEK STATÜ 4 VEYA 5 TAKIMLI GRUP ELEMESİ ŞEKLİNDE OLACAKTIR.

-KATILIM ÜCRETİ KİŞİBAŞI 150 TL.’DİR. ANTRENÖRLER ÜCRET ÖDEMEZ. KULÜPLER KATILIM ÜCRETİNİ KENDİ SPORCULARI İÇİN BELİRLEMEKTE SERBESTTİR.
-HER KATEGORİDE DERECEYE GİREN TAKIMA KUPA, SPORCULARA MADALYA, KATILAN SPORCU VE ANTRENÖRLERE VOLEYBOL EĞİTİMİNE KATKI VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLECEKTİR.
-KATILACAK TAKIMLAR AŞAĞIDAKİ WEB SİTESİNDEN ÖN KAYIT OLUP, TURNUVA YÖNETİM TELEFONUNDAN TEYİT ALMAK ZORUNDADIR.

Son Maçlar
ABONE OL
Haberler ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen başvurunuz.