head-bg

  • /media/ap_sportif_voleybol.jpeg
31 Temmuz 2019

Türkiye Voleybol Federasyonu, Işık Üniversitesi, Aquabeach ve AP Sportif Sponsorluğunda, Şile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ile Şile Belediyesi destekleri İle gerçekleştirilen U18 ve U22 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası sona erdi. 

Şile'nin en güzel plajlarından Aquabeach’de oluşturulan plaj voleybolu kortlarında 22 Ağustos Perşembe günü başlayan U18 ve U22 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası'nın 24 Ağustos Cumartesi günkü son gününde Yarı Final, üçüncülük ve Final maçları oynandı.

Oynanan maçlar sonunda; 

 U18 Genç Kızlar kategorisinde Naz/İrem çifti dördüncü, Berinay/Ceren üçüncü olurken, Final’de rakibi Ceyda/Öykü çiftini yenen Samsun 15 Temmuz Spor Kulübü'nden Zeynep/Selin çifti Türkiye Şampiyonu oldu. 

 U18 Genç Erkekler kategorisinde Nazım/Hikmet çifti dördüncü,  Dünya/Hakan çifti üçüncü olurken, Final’de rakibi  Batuhan/Necmi çiftini yenen Ali/Erdoğan çifti Türkiye Şampiyonu oldu. 

U22 Genç Kızlar Kategorisinde Gökçe/Ece çifti dördüncü, Aysu/Hülya çifti üçüncü oldu. Final maçında ise Özge A./Simge çiftini yenen İstanbul Anadolu GSK'dan Derin/Eylül çifti Türkiye Şampiyonu oldu.

U22 Genç Erkekler Kategorisinde ise Onurcan/Nurullah çifti dördüncü, Erkan/Cem çifti üçüncü oldu. Final maçında ise Eyyüp G. / Erkan T. çiftini yenen Batuhan C.A / Tarık G. çifti Türkiye Şampiyonu oldu. 

Final maçlarının ardında dereceye giren sporcular kupa, madalya ve para ödülleri  kazandılar. Toplam 5000 TL para ödülü AP Sportif / Turkey Volleyball Camps tarafından ödendi. 

VOLEYBOL KURSU, VOLEYBOL KAMPI.

ap sportif plaj voleybolu

Son Maçlar
ABONE OL
Haberler ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen başvurunuz.